Algemene Privacy verklaring:

Webfouryou.nl maakt gebruik van een contactformulier om op uw verzoek met u in contact te kunnen komen. Deze gegevens (naam/bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en vraag en/of opmerking) worden eenmalig via email verstuurd en niet bewaard. Ook worden deze gegevens niet aan derden verstrekt en/of verhandeld.


In kaart brengen van uw bezoek aan www.webfouryou.nl


Webfouryou.nl maakt gebruik Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Deze gegevens zijn voor eigen statistieken en bedoeld voor verbetering van de website. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website webfouryou.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Webfouryou heeft hier geen invloed op. Webfouryou heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.


Melden van misbruik:

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact met op met:


Ron Stoorvogel

Hegakker 3
6652BA | Druten
T. 06-10934712
E. info@webfouryou.nl
 
Ron Stoorvogel

info@webfouryou.nl
06 - 109 34 712

KvK Nr. 67896758
Btw ID Nr. NL001920667B52

© 2020 webfouryou.nl All Rights Reserved.