M O B I L E   F I R S T
Responsive webdesign en mobile-first

Een feit !

Ruim 80% van de gebruikers die op het Web surfen of gericht zoeken gebruikt hiervoor zijn of haar mobiel of tablet. Ruim 40% van de online Websites zijn daar niet voor ontworpen… en dat is jammer, want men zal dan moeten inzoomen en scrollen om een tekst en/of afbeeldingen goed te kunnen zien en dat komt de totale indruk niet ten goede.


Waarom een responsive website?

Door de Website automatische aan te laten passen aan het schermformaat van de smartphone of tablet is de inhoud beter leesbaar en is uw website in zijn geheel duidelijker. Daarbij beloont Google responsive Websites waardoor uw website beter gevonden zal worden.


Een gratis voorbeeld van uw huidige website in een responsive design?

Is uw huidige Website aan een update toe? Vul in het contact formulier uw huidige Website-adres in en u ontvangt een link met een voorbeeld van uw Website in een responsive design. Uiteraard zonder verdere verplichtingen! (ik maak daarbij gebruik van uw bestaande content)

Contactformulier >
De mogelijkheden die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben om een Website te bouwen zijn bijna onbeperkt. Wat in dezen belangrijk is, is om te kijken wat voor uw doelgroep de juiste toepassingen zijn. Daarbij rekening houdend met het product.

Immers zal een site voor een zakelijke dienstverlener er anders uit moeten gaan zien dan bijvoorbeeld iemand die een skateboard wil aanprijzen.. Dit geldt niet alleen voor de totale opmaak, maar ook voor de applicaties. Aan mij de taak u hierin te adviseren.

Ook een belangrijk punt is dat uw website op alle devices goed zichtbaar is. Dat vergroot niet alleen het bedieningsgemak, maar ook uw content komt daardoor beter over. Ik ontwerp uw Website auto responsive zodat de inhoud op ieder device duidelijk is.
Ik werk niet met een staffel. Alle mogelijkheden die van toepassing zijn voor uw Website worden gebruikt en brengen geen extra kosten met zich mee.

Mijn idee van een prettige samenwerking is die van een opdracht zonder een addertje onder het gras, geen kleine lettertjes en geen uurtje factuurtje.

Voor kleine wijzigingen volstaat een mailtje of een belletje, hiervoor zal niets berekend worden. Voor ingrijpende wijzigingen, dusdanig dat de complete Website opnieuw gebouwd moet worden, zullen we even om de tafel moeten...
Enkele voorbeelden van responsive Webdesign
FILLUP
FILLUP
FILLUP
FILLUP
"Ron heb ik ervaren als een professionele websitebouwer die zich heel goed kan verplaatsen in wat ik als klant wil. Hij denkt net dat stapje verder en het is heel prettig dat hij ook de planning goed in de gaten houdt. Ron heeft creatieve en vernieuwende ideeën!"
Agnes Lammers
Directeur / Geregistreerd & Gecertificeerd Arbeidsdeskundige ARBITREALees meer recensies >
 
Ron Stoorvogel

info@webfouryou.nl
06 - 109 34 712

KvK Nr. 67896758
Btw Nr. NL168945459B02

© 2018 http://www.webfouryou.nl All Rights Reserved.
Contact